วันจันทร์ที่ 8 สิงหาคม พ.ศ. 2554

Kang phed ped yang (แกงเผ็ดเป็ดย่าง)

Kang phed ped yang (แกงเผ็ดเป็ดย่าง)

Thai Recipe Ingredients

* 1 cup eggplant, cut into bite-sized pieces

* 1/2 teaspoon salt

* 2 tablespoons fish sauce

* 1/2 cup water (or chicken stock)

* 1 1/2 tablespoons vegetable cooking oil

* 3 tablespoons red curry paste

Thai Food Preparations

1. Heat oil in a wok over medium heat and add the red curry paste, stir well. Then add 3/4 cups coconut milk and stir until mixed thoroughly.

2. Add the roasted duck and stir often. Then pour the mixture into a pot, add the remaining coconut milk, water, tomatoes, pineapples, eggplants, kaffir lime leaves, sugar, salt, and fish sauce.

3. Continue stirring until boiling and remove from heat. Transfer to a serving bowl.

Refer From www.ezythaicooking.com

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น

About.com Thai Food